Журналіст Дмитро Гордон влаштував палку дискусію з екс-президентом України, народним депутатом Петром Порошенком через кондитерську фабрику Roshen, яка знаходиться в російському Липецьку.

Словесний батл Гордона і Порошенка відбувся в прямому ефірі програми ″Свободи Слова Савіка Шустера″ в п'ятницю, 4 жовтня.

Дмитро Гордон висловив Петру Порошенку претензію в тому, що через нього став циніком, оскільки перестав вірити у людяність. Журналіст визнав, що вважає Порошенка ″одним з найпідготовленіших політиків і людиною, яка в ті часи могла тягнути на собі цей віз″.

В той же час, Порошенко став великим розчаруванням для журналіста, оскільки він у час, коли Україна була в крові, не віддав свою ліпецьку фабрику Roshen.

″Я вважаю Вас одним з найпідготовленіших політиків і людиною, яка в ті часи могла тягнути на собі цей віз. Але в мене до вас особиста претензія: через вас я став циніком і втратив віру в людство. Чому коли Україна була в крові, чому ви не віддали цю кляту Ліпецьку фабрику?″, - звернувся Гордон до Порошенка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Гордон зазначив, що у Порошенка були всі шанси увійти в підручники історії, як політик, який врятував Україну і якому ставлять пам'ятники. Але він знехтував цими шансами.

″Чому, коли Україна була в крові, коли велися ці переговори, коли Путін наступав, коли кожен день не було спокою... чому ви не віддали цю кляту липецьку фабрику? Чому ви не сказали Путіну: "На, подавись, с*ко, цієї фабрикою!" – запитав журналіст.

Порошенко відповів на ці слова Гордона анекдотом.

"Друзі, у нас є такий анекдот про двох українців. Кажуть: скільки ти готовий віддати для держави? Мільйон готовий віддати? – Готовий. Віллу готовий віддати? – Готовий. А порося? – А порося не готовий. Чому? – Тому що воно у мене є", - сказав екс-президент.

Після цього Порошенка пояснив, що фабрика Roshen на території РФ не працює із 2016 року, а всі спроби її продати, які нібито робив політик, були безуспішними і підприємство в результаті заарештували, "щоб тиснути на нього як президента".

“Чому Ви не віддали цю кляту Ліпецьку фабрику?” - Гордон Порошенку

“Чому Ви не віддали цю кляту Ліпецьку фабрику?” - Гордон Порошенку Дмитро Гордон, Журналіст, засновник інтернет - видання "ГОРДОН" в прямому ефірі Свободи Слова Савіка Шустера: “Петре Олексійовичу, я вважаю Вас одним з найпідготовленіших політиків і людиною, яка в ті часи могла тягнути на собі цей віз. Але в мене до вас особиста претензія: через вас я став циніком і втратив віру в людство. Чому коли Україна була в крові, чому ви не віддали цю кляту Ліпецьку фабрику?”

Geplaatst door Шустер LIVE op Vrijdag 4 oktober 2019

Нагадаємо, Білецький розкрив небезпеку формули Штайнмаєра

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко спробував втекти від Білецького на Шустер LIVE

Також Знай.ua писав, Зеленський відповів на мітинги щодо формули Штайнмаєра