4 жовтня, п'ятниця, відбувся ефір телепрограми "Шустер LIVE", в якому взяли участь експрезидент України Петро Порошенко і лідер "Нацкорпуса" Андрій Білецький.

В ефірі програми Білецький категорично висловився щодо формули Штайнмайєра і зазначив, що: "Петро Порошенко в 2015 році також робив розведення, і була створена сіра зона. Сьогоднішній президент повинен був би подивитися на досвід попереднього і побачити, що це не працює".

Під час перерви Білецький вступив у суперечку з Порошенком. Відео опублікували на Facebook-сторінці "Шустер LIVE" з підписом: "Суперечка продовжується навіть у рекламній паузі".

Суперечка продовжується навіть у рекламній паузі

Суперечка продовжується навіть у рекламній паузі

Geplaatst door Шустер LIVE op Vrijdag 4 oktober 2019

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На відео чутно, як Порошенко каже: "Ви ходили за кожним моїм кроком". Білецький парирував: "Ми можемо це обговорити. Буде чудово, якщо ми з вами попрощаємось, як і країна".

На його слова Порошенко відповів: "За країну (говорити, - ред.) ти не маєш ні підстав, ні повноважень".

У коментарях до відео користувачі підтримали Білецького:

Нагадаємо, раніше Порошенко найняв колишнього адвоката Савченко для захисту в українських судах: деталі.

Також Знай.uа писав, що лідер "Нацкорпуса" Андрій Білецький звернувся з заявою до Зеленського, відео: "Капітуляція не відміняється".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, чи зможе Рябошапка відкрити справи проти Зеленського або Богдана: генпрокурор відповів однозначно.