Відомий український журналіст та політичний експерт Андрій Пальчевський висловив припущення, чому зараз у Києві відбуваються масові акції протесту проти формули Штайнмайєра.

Відповідне відео Пальчевський розмістив на особистих сторінках у соціальних мережах.

Так, Андрій Пальчевський зауважив, що президент України Володимира Зеленський не відреагував належним чином на повернення Савіка Шустера з його політичним ток-шоу на українські телеканали.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Як ви знаєте, я не зелений, а салатовий зараз, тому що вся ця комарія довкола президента Зеленського й довела до того, що відбувається у Києві", - багатозначно заявив експерт.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пальчевський додав, що після виступу Шустера центр політичних подій перемістився на екрани телевізорів, тобто у телевізійні студії. Однак йому місце саме у Верховній Раді.

"Не потрібно було так спокійно дивитися на повернення програми Савіка Шустера. Молодець, Ахметов. Випустив Савіка. Один виступ й вже люди на вулицях, і центр політичного життя перейшов швиденько з Верховної Ради у свій звичний стан. А саме, на проплачені майданчики нашого телебачення. Ганьба", - резюмував Пальчевський.

Зазначимо, що нещодавно Україна погода текст формули Штайнмайєра, яка викликала неоднозначну реакцію в суспільстві. Хтось підтримує таке рішення, однак хтось категорично проти. Так, під адміністрацією президента проходять мітинги тих, хто протестує проти формули Штайнмайєра.

Нагадаємо, на Пальчевського чекає захоплююча битва за посаду мера столиці: "Підходить більше, ніж інші".

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський терміново звернувся до Зеленського через формулу Штайнмайєра: "Або ми щось робимо, або...".

Також портал Знай.uа писав, що Сенцов висловився через скандальну "формулу Штайнмайєра": "Я сам потягну покришки під Банкову"