Незабаром в Україні пройдуть місцеві вибори. На крісло мера столиці країни може претендувати журналіст та політичний експерт Андрій Пальчевський, який за даними опитувань набирає 24,2% вподобань серед киян.

Відомий український економіст Тарас Загородній заявив, що Пальчевський може стати "темною конячкою" на цих виборах. Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Так, експерт припустив, що фаворитами передвиборчих перегонів можуть стати чинний мер Віталій Кличко, кандидат від президентської партії "Слуга народу" (однак, поки точно невідомо, хто стане кандидатом від цієї партії), а також Сергій Притула від "Голосу". Та, на думку Загороднього, є одна незайнята ніша - "аполітичного кандидата".

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Звичний розклад може змінити й "темна конячка", яка може змінити результат виборів. Принаймні у першому турі. Незакрита ніша "аполітичного кандидата від Києва" (всі інші кандидати або мають антирейтинг (Кличко) або прийшли в місто з "національної політики" (кандидат від "Слуги" або "Голоси"). Поки в цій ніші може зіграти Андрій Пальчевський, який і з Зеленським і не сварився (але і критикує команду Зе). Медійна особа. Бізнесмен "без історій". Є досвід в бізнесі, управлінні, організації мед захисту, у тому числі вразливих верств населення і тд. При правильній подачі може і зіграти на захід. Ну, з "нових кандидатів" - він киянин", - йдеться в дописі Загороднього.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

По поводу выборов в Киеве и возможных кандидатов. 1. Вероятность 99%, что они будут назначены. Слишком сладкий пирог....

Geplaatst door Taras Zahorodniy op Woensdag 2 oktober 2019

Зазначимо, що раніше сам Андрій Пальчевський заявляв, що буде балотуватися на посаду мера Києва лише за умови, якщо відчує у цьому потребу киян.

Нагадаємо, на Пальчевського чекає захоплююча битва за посаду мера столиці: "Підходить більше, ніж інші".

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Пальчевський розповів, що насправді думають українці про продаж землі.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Пальчевський показав країну мрії: "Чому в Україні не можна так само".