Порошенко хотів зіграти у народного політика і виїхати з Майдану на таксі... але таксист відмовився його везти. Відео про ситуацію оприлюднили у Telegram-каналі "Клименко Тайм".

"Ви подивіться на цей цирк. Порошенко вирішив виїхати з майдану на таксі, як простий смертний. Таксист відмовився його везти", - йдеться у повідомленні.

На відео справді видно, як п’ятий президент України підходить до таксі, залазить у задні двері по пояс, лише зад залишився на вулиці, розмовляє із таксистом і водій сміється, відчуваючи якийсь "развод".

Марина Порошенко тим часом стояла поруч із дверима, які були закритими, чекаючи поїздки, але не судилось. Відтак, подружжя Порошенків під гучні скандування натовпу "Порошенко - Порошенко" взялись попід руки і пішли тротуаром.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський терміново скликав голів фракцій через "формулу Штайнмайера".

Як повідомляв портал Знай.ua, США терміново скликають Конгрес через Україну.

Також Знай.uа писав, на Майдан вийшли супротивники "формули Штайнмайера".