З нагоди Дня працівників освіти України відбулася урочиста зустріч Володимира Зеленського із з вчителями - переможцями конкурсів "Учитель року - 2019" та Global Teacher Prize Ukraine 2019. В заході разом із Президентом України брала участь і перша леді Олена Зеленська.

Про зустріч освітян із подружжям Зеленських в Офісі президента повідомила прес-служба глави держави. Під час спілкування з вчителями поміж іншим говорили про проблеми сільських шкіл та можливість залучення бюджетних коштів до вирішення нагальних питань.

Володимир Зеленський зустрівся з вчителями

Володимир Зеленський наголосив на важливості підключення шкіл до мережі Інтернет, зокрема це стосується навчальних закладів у селах. Президент подав пропозицію розробити відповідну програму, метою якої буде залучення бюджетних коштів для вирішення проблемних місць сільських шкіл.

Вчителі у своєму зверненні до українського президента торкнулися найпоширеніших проблем, з якими стикаються в процесі роботи школи у селах. Зокрема, освітяни наголосили на потребі забезпечення рівних можливостей і умов навчання міських та сільських учнів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Володимир Зеленський зустрівся з вчителями

Прокоментувала ситуацію міністр освіти і науки України Ганна Новосад. Вона зазначила, що в державному бюджеті на наступний рік заплановано збільшення фінансування опорних шкіл і шкіл в сільській місцевості.

"Дуже поважаємо вашу професію. Я думаю, що це одна з найголовніших професій", - підкреслив президент. Володимир Зеленський

Володимир Зеленський також зазначив, що і в його сім'ї є педагоги: це обидві бабусі та батько, який зараз викладає у виші.

Нагадаємо, раніше президент влаштував українським педагогам сюрприз

Як повідомляв портал "Знай.ua", пройшов День вчителя у Києві, діти прийшли з лопатами і без подарунків

Також "Знай.ua" писав, що в МОН розповіли про реформу освіти