Прокуратура української столиці оголосила підозру екснардепу Дмитру Святашу. Відомо, що йому закидають незаконне заволодіння 1,1 мільярда гривень коштів "Укрсиббанку".

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Києва в соцмережі Facebook.

СТОЛИЧНА ПРОКУРАТУРА ОГОЛОСИЛА ПІДОЗРУ КОЛИШНЬОМУ НАРОДНОМУ ДЕПУТАТУ УКРАЇНИ ЗА ФАКТОМ ЗАВОЛОДІННЯ 1,1 МЛРД ГРН КОШТІВ...

Geplaatst door Прокуратура міста Києва op Maandag 7 oktober 2019

"Прокуратурою міста Києва в рамках провадження по заволодінню коштами банківської установи АТ "УкрСиббанк" повідомлено про підозру колишньому народному депутату України", - повідомляє прес-служба.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За інформацією прокуратури, мова йде про екснардепа Партії регіонів і Партії "Відродження" Дмитра Святаша. Слідство встановило, що екснардеп IV, V, VI, VII, VIII скликань протягом 2008-2018 років, діючи як організатор злочину за попередньою змовою з посадовими особами групи компаній "АІС" шахрайським шляхом заволоділи грошовими коштами, отриманими від АТ "УкрСиббанк" в якості кредитів. Цим Святаш завдав банку збитків на суму понад 1,1 млрд грн.

Нагадаємо, хрещеник Добкіна "накуралесив" у Львові, замішана СБУ: подробиці скандалу.

Як повідомляв Знай.uа Києву повернули скандальний кінотеатр: справедливість восторжествувала.

Знай.uа писав, Саакашвілі подав у суд за видворення з України: прокуратура повідомила деталі.