Влада відмовилася від планів розпочати розведення військ 7 жовтня. Таку заяву зробив лідер партії "Національний Корпус", засновник полку Азов, народний депутат України (VIII скликання) Андрій Білецький.

"Дякую всім ветеранам, які стали на захист Золотого! Це – наша маленька перемога. Але ця перемога є тимчасовою. 9 жовтня о 12:00 Зеленський знов спробує почати розведення", - написав Білецький.

"Я оголошую мобілізацію. Я прошу кожного ветерана, кожного українця, який має можливість, їхати у Золоте", - йдеться у особистому блозі Білецького на УП.

Популярні новини зараз
Українці отримуватимуть європейську пенсію: що про це відомо Кінець дистанційки: МОН планує зміни в освіті Магнітні бурі у липні: українців чекає дуже важкий місяць Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих
Показати ще

Також Білецький у відеоролику заявив, що треба протестувати, треба показати свою позицію. Бо якщо тут буде декілька тисяч українців, то війська розводити не наважаться.

Андрій Білецький
Андрій Білецький

"Ми зобов'язані не допустити здачі української землі. Коли на акцію вийде кілька тисяч людей – тоді Зеленський не наважиться вивести війська з Золотого. Якщо ми виграємо 9-те, то ми виграємо битву! 9-го жовтня о 12:00 збираємось у Золотому", - закликав лідер партії "Національний Корпус", який сильно хвилюється за долю Донбасу.

Нагадаємо, раніше бойовики вирішили перевірити українських воїнів на пильність в Золотому: поспішають до розведення сил.

Також Знай.uа писав, що розведення сил на Донбасі скасовано: Пристайко пояснив причини.