Володимир Зеленський поволі, але впевнено перетворюється на Януковича. Ставши президентом та отримавши більшість в парламенті, Зеленський вирішив, що тепер може робити, що йому захочеться. І як наслідок цього — новий Майдан.

Про це розповів блогер Ігор Лесєв у своєму новому випуску програми ″Не добрий вечір″.

″І ось Зеленський дочекався свого першого Майдану... Поки що це так, навіть не Майдан — майданчик. До того ж, централізовано організований″, - зазначає Лесєв.

Блогер розказав про кілька ситуацій, свідком яких сам став. Лесєв заявив, що на власні очі бачив, як людей організовано везли на протести, які зараз проходять в центрі столиці через ″формулу Штайнмаєра″.

У той же час він визнає, що є і ″ідейні″, які виходять на мітинги з власної ініціативи і за власними переконаннями.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

″Абсолютно неважливо, скільки на Майдані було звезених, а скільки ідейних. Адже проблема в іншому. Проблема в безхребетності нової влади″, - говорить блогер.

Команда Зеленського допустила і продовжує допускати багато системних помилок, які підривають владу і заводять її в безвихідь, зазначає Лесєв.

Головною помилкою команди ЗЕ блогер вважає те, що команда Зеленського не комунікує із суспільством.

″Команда Зе робить купу системних помилок. По-перше, вони не розмовляють з суспільством. Не апелюють до своїх прихильників. Не пояснюють, чому вони вирішили робити так, а не інакше. А це вже безвихідь″, - говорить блогер.

Лесєв зазначає, що саме так діяв колись Янукович, який також досить ″комфортно переміг на виборах″, а потім і його ″Партія регіонів″ легко здобула владу у парламенті. І все: ″пацани подумали, що вони прийшли якщо не назавжди, то надовго″.

Ще однією важливою помилкою Зеленського Лесєв називає те, що замість того, щоб садити ″свинарчуків″, він ″вирішив домовитися″ та розробив свою схему, як обкрадати народ.

″Яценюк будував стіну типу від Росії. Це була його персональна тема. Порошенко з Ахметовим придумали для нас схему Роттердам +. Вони назвали російський газ словацьким. І за цю хе*ню ми доплачували зверху їм в кишеню ще 100 баксів. А ці хлопці придумали дорадчий орган з бюджетом в 28 мільярдів...″, - констатує Лесєв.

Йдеться про РНБО, на фінансування якої ″забили″ в бюджет на 2020 рік 28 мільярдів грн, що приблизно становить один мільярд доларів!!!

Лесєв зазначає, що РНБО — дорадчий орган, який по-суті, є координаційним інструментом. Туди входять президент, спікер, прем'єр і ключові силовики, які збираються на засідання при необхідності. Це і є функціоналом РНБО.

Утримання цього органу обходилось державі у сотні мільйонів доларів. Так, до прикладу, на 1919 рік було закладено на РНБО 177 млн. ″Недешево, але терпимо″, як зазначив Лесєв.

Але роздування суми аж до таких розмірів — це верх цинізму.

″Вбивці дракона самі стають драконом″, - робить висновок блогер.

У цій ситуації, що склалась, в українців є єдиний вихід — заставити владу виконувати свої обіцянки.

″Нам потрібно навчитися змушувати владу виконувати свої обіцянки. Це в ідеалі. А в реалі - не давати їм скурвитися більше, ніж їхнім попередникам″.

Нагадаємо, українці вимагають, щоб Зеленський переніс Офіс президента в Золоте.

Як повідомляв портал Знай.ua, тисячі добровольців висунули жорсткий ультиматум Зеленському

Також Знай.ua писав, розведення сил на Донбасі, а саме в Золотому має розпочатися 9 жовтня під керівництвом ЗСУ і ООС.

https://www.youtube.com/watch?v=E9BYcsc227g&feature=youtu.be