Нардеп від "Європейської солідарності" звинуватив президента Володимира Зеленського у зловживанні владою та подав заяву щодо гаранта в ДБР.

У вівторок, 8 жовтня, народний депутат від партії "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко подав заяву до Державного бюро розслідувань.Про це Гончаренко повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Як сказано у пості Гончаренка, він подав до Державного бюро розслідування депутатське звернення щодо слів Зеленського: "генпрокурор на 100% моя людина"

У своїй заяві Гончаренко просить ДБР почати розслідування щодо президента Володимира Зеленського, оскільки бачає у таких словах гаранта ознаки злочину, передбаченого статті 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як виплило зі стенограми телефонної розмови Володимира Зеленського з президентом СЩА Дональдом Трампом, гарант заявив, що новий генпрокурор "на 100% моя людина" та пообіцяв, що справа Байдена буде розслідувана.

"Не може Президент країни обіцяти кому б то не було, що справа буде розслідувана або що він доручить Генеральному прокурору щось зробити. Ми все таки живемо в демократичній, а не монархічної країні. Упевнений, що ДБР почне кримінальне розслідування щодо даного висловлювання Володимира Зеленського", - заявив Гончаренко.

ДБР должно заняться расследованием в отношении Зеленского Направил депутатское обращение в ДБР по поводу слов...

Geplaatst door Олексій Гончаренко op Dinsdag 8 oktober 2019

Нагадаємо, Зеленський прокоментував публікацію стенограми його розмови з президентом США Дональдом Трампом. За його словами, він думав, що Білий дім опублікує лише слова Трампа.

Як повідомляв портал Знай.ua, до скандальної телефонної розмови Зеленського та Трампа причетні понад 20 як американських, так і українськіх чиновників.

Також Знай.ua писав, Зеленський відмовився розслідувати справу Джо Байдена

https://www.youtube.com/watch?v=E9BYcsc227g&feature=youtu.be