Народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Дубинський посміявся над журналістами, які стояли під Офісом президента. Відповідне відео він виклав на власному YouTube-каналі DubinskyPro.

На відео видно, як спеціалістка з банківської діяльності в команді Зеленського Вікторія Страхова під ОП намагається вгостити журналіста “Радіо Свободи” Сергія Андрушко кавою. Щоправда, останній відмовляється.

Вікторія Страхова

“Андрушко дають каву, а він боїться, що його отруять. Бери пий, не соромся”, – зауважив нардеп від фракції "Слуга народу" Дубинський

Зауважмо, що за кадром чути, як народний депутат сміється, а потім і взагалі говорить, що пропонував Андрушкову штовхнути його, аби він відчув себе як вдома.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

“Зауважте, до речі, Андрушко ніхто не штовхав. Хоча я йому пропонував, говорив: “Треба тебе штовхнути, щоб ти відчував себе як вдома”. А зараз ще КЗпП скасують і буде важко. От взагалі важко без КЗпП: робота на холоді, кави брати не можна. Сувора робота на “Радіо Свобода”, – сміючись підкреслив Дубинський.

Нагадаємо, що саме журналіста “Радіо Свободи” Сергія Андрушкова раніше штовхнула прес-секретарка президента України Володимира Зеленського.

Нагадаємо, імпічмент Трампа: з'явилися нові деталі скандальної розмови з Зеленським, замішані Помпео і Пенс.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський не мав шляхів до відступу: Данилюк пояснив, що не так зі звільненням і новими посадами.

Знай.uа писав, Олександр Данилюк розповів, чому не поїде в США: "Це вже інша розмова".