Один з лідерів націоналістів організації "С14" Сергій Мазур підтвердив чутки про те, що вони збираються створити політичну партію "Суспільство майбутнього". Про це повідомляється у телеграм-каналі Klymenko Times.

"Так, це буде партія, і ми точно підемо на наступні парламентські вибори, а ось з приводу місцевих поки не знаю. Все залежить від готовності політсили. Можна балотуватися, а вийде пшик, і ми втратимо позиції. Хоча у нас є досвідчені люди, які були у владі. Тому на наступні вибори у Верховну Раду ми точно підемо", - заявив Мазур.

Як повідомляється, у "Суспільство майбутнього" вступить організація "Фенікс" та інші ветеранські організації.

Як повідомляється в джерелі, у "С14" склалася досить неодозначная репутація через їхні націоналістичні погляди, інцидентів з підпалом табору ромів і напади на храми.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, колишній прем'єр-міністр приголомшив правдою Путіна.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський розв'яже руки полякам, конфлікт буде вирішено.

Також Знай.ua писав, у Львові викупали Бандеру.