У Зеленського розробили законопроект, який передбачає легалізацію медичної марихуани. Планується, що вже найближчим часом його внесуть до Верховної Ради. Про таке розповіла народний депутат від фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

Як відзначається, відповідний документ Гео Лероса від "Слуги народу" вже готовий, але ще не зареєстрований.

"Думаю, це може відбутися найближчими місяцями", – зазначила нардеп.

Євгенія Кравчук

Також відзначається, що даний законопроект вже готові підтримати чимало парламентарів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Колеги з фракції обіцяли зареєструвати законопроект, який регламентуватиме легалізацію медичної марихуани. Це не повне узаконення. Дискусія давно ведеться в суспільстві. Знаю, що багато депутатів готові підтримати це", – підкреслила Кравчук.

Нагадаємо, Зеленський прокоментував публікацію стенограми його розмови з президентом США Дональдом Трампом. За його словами, він думав, що Білий дім опублікує лише слова Трампа.

Як повідомляв портал Знай.ua, до скандальної телефонної розмови Зеленського та Трампа причетні понад 20 як американських, так і українськіх чиновників.

Також Знай.ua писав, Зеленський відмовився розслідувати справу Джо Байдена