У середу, 9 жовтня, регламентний комітет розглянув та ухвалив проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії, яка розслідуватиме придбання та діяльності телеканалів з так званої групи Медведчука Про це на власній Facebook-сторінці повідомила народний депутат із партії "Слуга народу" Ольга Василевська-Смаглюк.

З її слів, регламентний комітет все ж ухвалив проект постанову щодо створення відповідної комісії, яка займеться розслідуванням.

"Щойно регламентний комітет розглянув та ухвалив проект постанови про тимчасову слідчу комісію щодо розслідування придбання та діяльності телеканалів з так званої групи Медведчука, яку ми з Олександрою Устиновою ініціювали", – написала Василевська-Смаглюк.

Ольга Василевська-Смаглюк

Також нардеп додала, що кілька разів кликала до участі в комісії Ірину Геращенко, Вікторію Сюмар та Миколу Княжицького. Але ніхто так і не увійшов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

" Збіг обставин? Не думаю. Попри все, ТСК буде створена. Мене особисто турбує не так редакційна політика, а те хто, коли і за які гроші купував телеканали, та за які кошти їх утримує", - підкреслила Смаглюк.

Щойно Регламентний комітет розглянув та ухвалив проект постанови про тимчасову слідчу комісію щодо розслідування...

Geplaatst door Olga Vasilevskaya-Smagliuk op Woensdag 9 oktober 2019

Нагадаємо, що на сторінці Офісу президента України Володимира Зеленського у Facebook опублікували повідомлення про те, що останнім часом на просторах мережі з'явилося безліч фейкових сторінок.

Також Знай.uа писав, що Андрій Богдан знову поїхав у відпустку: фото з аеропорту.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про федералізацію Донбасу: у Зеленського пояснили українцям, чого варто чекати.