Президент США Дональд Трамп заявив, що країна має потужне озброєння, про яке мало хто знає.

Про це Трамп повідомив на одній із зустрічей, стенограму якої опублікували на сайті Білого дому.

"У нас зараз розробляється нове неймовірне озброєння. У нас є зброя, в яку ніхто не може повірити... Дещо ми показуємо, дещо ми не показуємо", – сказав Трамп.

Дональд Трамп, президент США
Дональд Трамп, президент США

Лідер США також наголосив, що вони відновили розробку ядерного озброєння. Крім того, в Америці зараз будують підводні човни, "про які ніхто не міг навіть подумати".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Трамп підкреслив, що сподівається на те, що цю зброю не доведеться застосовувати. Зазначимо, що у 2018 році у США витратили на військові потреби $643,3 млрд.

фото Getty Images
Дональд Трамп

Нещодавно Дональд Трамп також назвав рішення ввести американські війська на Близькій Схід найгіршою ідеєю влади країни. Раніше президент США оголосив про відведення військ та припинення підтримки курдів, на що турецька армія відповіла перекиданням сил до кордону із Сирією.

Нагадаємо, що президент Америки Дональд Трамп розлютився після того, як журналіст поставив йому питання про телефонну розмову з українським президентом Дональдом Трампом.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський відмовив Трампу, в розслідуванні по Байдену поставлено крапку: "Ми незалежна країна".

Також Знай. ua писав, що Зеленський та Трамп проігнорували день народження Путіна, Пєсков вже "пожалівся": "Я не бачив".