Документи, які пов'язані з рішенням президента США Дональда Трампа затримати виділення військової допомоги Україні до 15 жовтня Міністр оборони США Марк Еспер і директор бюджетного офісу Білого дому Рассел Воут зобов'язані надати Конгресу США.

Про це повідомляє CNBC.

У понеділок, 7 жовтня, міністр оборони США Марк Еспер і директор бюджетного офісу Білого дому Рассел Воут отримали повістки до суду в рамках розслідування справи про імпічмент президента США Дональда Трампа.

Керівники трьох комітетів Палати представників Конгресу США зобов'язали главу Пентагону і Білого дому надати документи, пов'язані з рішенням Трампа затримати видачу Сполученими Штатами військової допомоги Україні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше стало відомо, 6 жовтня з'явилися коментарі Володимира Зеленського, президента України, про те, чи можливо початок розслідування у справі Байдена в Україні.

Зеленський уточнював, що: "Україна не повинна бути втягнута у скандали, пов'язані з президентськими виборами в США, - ред.). Однак, під час інтерв'ю, Зеленський заявив, що в разі необхідності, в Україні може розпочатися розслідування по справі Джо Байдена, екс-віце-президента США і його сина Хантера Байдена, який був замішаний у скандалі з українською компанією "Burisma Holdings".

Нагадаємо, Зеленський відреагував на ультиматум Трампа про справу Байдена.

Як повідомляв Знай. ua, депутати Європарламенту об'єдналися в групу підтримки нашої країни.

Також Знай. ua писав, що з'явилися нові подробиці скандальної розмови з Зеленським, замішані Помпео і Пенс.