У четвер, 10 жовтня, президент України Володимир Зеленський взяв участь в прес-марафоні. Журналісти з різних видань могли задати президенту хвилюючі їх і громадськість питання.

Так, Володимир Зеленський відповів на питання щодо ПриватБанку. Адже нещодавно з'явилася інформація про те, що колишнім власникам Приватбанку можуть повернути їх активи. Але такий хід може вплинути на відносини з Міжнародним валютним фондом.


Зеленський заявив, що закордонні лідери щодо цього питання казали йому: "Ви впливайте, але не впливайте". При цьому сказав, що за час свого президентства не дзвонив за особистими проханнями ні одного судді.

Також Зеленський розповів, що в питаннях ПриватБанку, він буде захищати лише інтереси нашої країни.

Нагадаємо, Коломойський заговорив про виведення $5 мільярдів з Приватбанку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , "ПриватБанк" запустив революційний сервіс оплати обличчям".

Також Знай.ua писав, "ПриватБанк" спільно з MasterCard запустив тематичні обкладинки, надавши користувачам можливість налаштувати дизайн своїх карт у Apple і Google Pay.