Відомий український журналіст та політичний експерт Андрій Пальчевський висловив незадоволення деякими діями президента України Володимира Зеленського. Також він додав, що українці можуть поставити гаранту декілька важливих запитань.

Про це Пальчевський заявив в ефірі програми "Великий Вечір" на телеканалі Newsone.

Так, політичний експерт зауважив, що довіряє Зеленському в цілому. Однак, на думку Пальчевського, президента оточує неоднозначна команда - цих людей могла б замінити талановита молодь.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Досі більшість українців впевнені, що Зеленський нам посланий з неба для вирішення проблем. Вони довіряють президенту. В тому числі і я. Я розчаровуюся, чесно вам скажу, щодо деяких моментів. Але в загальному я йому як людині довіряю. А ось люди навколо нього - це вже велике питання. Причому яке ми маємо право ставити Володимиру Олександровичу. А чому ці люди виявилися там, де вони опинилися один за одним? Один люстрований, інший з команди… третій порохобот… У нас що в країні не вистачає розумних молодих людей", – сказав Пальчевський.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Андрій Пальчевський наголосив, що відповідальність за дії команди президента буде нести безпосередньо Володимир Зеленський як перша особа в державі.

Президент України
Володимир Зеленський

"Головну відповідальність буде нести перша особа. Ніхто не буде пам’ятати прізвище, умовно кажучи там, ну хто там у нас на чолі адміністрації президента… Ну ми зараз можемо десять прізвищ назвати. Хто там їх буде пам’ятати? Всі пам’ятатимуть, що у Зеленського не вийшло", – сказав Пальчевський.

На його думку, президенту потрібно оновити команду, тому що українці можуть припинити довіряти Зеленському саме через дії його команди.

"І мені здається прийшов час робити команду два. Прийшов час поговорити з народом. Прийшов, тому що може швидко, як води з сифона, може ця підтримка випаруватися. Не хотілося б", – резюмував експерт.

Нагадаємо, на Пальчевського чекає захоплююча битва за посаду мера столиці: "Підходить більше, ніж інші".

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський терміново звернувся до Зеленського через формулу Штайнмайєра: "Або ми щось робимо, або...".

Також портал Знай.uа писав, що Сенцов висловився через скандальну "формулу Штайнмайєра": "Я сам потягну покришки під Банкову".