Зараз Росія зрозуміла, що Україна ніколи не здасть свою територію і незалежність, що ми захищатимемо своїх людей і території. Це розуміє Російська Федерація і бойовики які знаходяться на окупованих територіях. Володимир Зеленский зазначив, що за час його президенства відносини з Росією змінилися.

"Всі знають про мої ліберальні погляди, тому і риторика змінюється. Росія зараз також втомилася".

Президент України
Володимир Зеленський


"Раніше нас тут вважали фашистами, і що ми забороняємо говорити російською мовою, а зараз в Росії багато хто розуміє що така історія зі мною не працює", - заявив президент.

Ми хочемо завершити війну, і я думаю що попередня влада не мала такого бажання як ми зробити це.
Ми поспішаємо зупинити війну і коли хтось говорить що це зрада, а я думаю, що зрада це заважати мені виконати мої президентські обов'язки і обіцянки закінчити війну.

Також Зеленський розповів, що він зустрічався з ветеранами та радикалами, вони все розуміли. "Ви дивуєтесь чому я не говорю про це, відповідь одна, про це дізнається Росія".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський прокоментував публікацію стенограми його розмови з президентом США Дональдом Трампом. За його словами, він думав, що Білий дім опублікує лише слова Трампа.

Як повідомляв портал Знай.ua, до скандальної телефонної розмови Зеленського та Трампа причетні понад 20 як американських, так і українськіх чиновників.

Також Знай.ua писав, Зеленський відмовився розслідувати справу Джо Байдена