Народні депутати Верховної Ради України дев'ятого скликання вже встигли потрапити у низку скандалів. Так, депутат від президентської партії "Слуга народу" Ірина Аллахвердієва прийшла на засідання парламенту із сумкою, яка коштує понад 46 тисяч гривень.

Відповідне фото опублікувала журналістка Варвара Квітка на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebook з посиланням на видання Страна.

Так, Аллахвердієва прийшла на засідання Верховної Ради з сумочкою від італійського будинку моди Gucci. Вартість брендового аксесуара становить приблизно 1892 доларів США (понад 46,7 тисяч гривень).

"Ірина до депутатства була спеціалістом зі страхування – займала пост директора філії австрійської компанії UNIQA в Миколаєві. У кулуарах Аллахвердієва називають фешн-дівою IX скликання", – йдеться у дописі Квітки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Така сумочка через плече називається "GG Marmont". Підкладка аксесуара з мікрофібри з замшевим ефектом. Відкидний клапан сумки доповнений культовим логотипом бренду в формі двох букв G. Завдяки ланцюжку можна носити цю модель як на плечі, так і в руці.

Користувачі мережі не втрималися і почали активно коментувати побачене.

Зазначимо, що раніше у Верховній Раді восьмого скликання модницею вважали дружину колишнього генерального прокурора країни Юрія Луценка Ірину Луценко. Однак у неї з'явилася гідна заміна. До того ж, обидві депутатки - білявки й відрізняються любов'ю до брендових речей.

Ірина Луценко
Ірина Луценко

Нагадаємо, Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на Донбасі вимагає рішення: що задумав гарант.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський уп'яте поспілкувався з Меркель, подробиці: "Наша найпотужніша зброя".

Також портал Знай.uа писав, що Сенцов висловився через скандальну "формулу Штайнмайєра": "Я сам потягну покришки під Банкову".