Український президент Володимир Зеленський розповів, як розвиватимуться події на політичній арені, якщо відбудеться відтермінування зустрічі в Нормандському форматі.

Про це глава держави розповів у відповідь на питання журналіста під час сьогоднішнього прес-марафону.

За словами Зеленського, він готовий розглядати інші формати переговорів, у разі зриву Нормандського формату. Президент не виключає особистого спілкування з російським лідером Володимиром Путіним.

"Якщо нормандський формат буде відкладатися - якщо не буде розведення - ми шукатимемо інші формати. Це Мінськ і прямі мої переговори з президентом РФ". Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що у президента Володимира Зеленського надзвичайно завантажений графік, а його день розписаний по хвилинах. Він розповів журналістам, що дзвінки до нього починаються з самого ранку і тривають до пізнього вечора. Також він зазначив, що ніде не ховається і насправді дуже зайнятий.

"У мене немає часу навіть сходити до перукаря! У мене навіть немає часу жити!", - емоційно висловився президент.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський п'ятий раз поспілкувався з Меркель, подробиці: "Нашеа найпотужніша зброя".

Також портал Знай.uа писав, що Сенцов висловився за скандальну "формулу Штайнмайера": "Я сам потягну покришки під Банкову".