МВФ перешкоджає розслідуванню злочинів керівників НБУ і Фонду гарантування перед народом України. Про це пише журналіст, нардеп від партії "Слуга народу" Олександр Дубинський на своїй сторінці в Facebook.

Так, як повідомляє в пості, через створення слідчої Комісії праламенту для розслідування систематичного знищення українських банків керівник Європейської дирекції Фонду ван Роден вимагає не допускати Дубинського до відбору незалежних директорів держбанків і членів ради НБУ.

"За моїми відомостями, робить він це з подачі «шістки» Гонтарєвої - Влада Рашкована, - якого та влаштувала представником України в МВФ. Першочергова мета Рашкована-Гонтарєвої - не допустити формування професійного ради НБУ, здатного адекватно оцінювати дії правління Нацбанку", - пише Дубинський.

Нардеп зазначив, що збирається відправити викривальні матеріали про Рашкована у МВФ, НБУ і Кабмін.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

МВФ не просто нагло вмешивается в дела нашего государства, запрещая ему расследовать преступления руководителей Нацбанка...

Geplaatst door Александр Дубинский op Donderdag 10 oktober 2019

Нагадаємо, нардеп Дубинський спробував хамськи пожартувати над журналістом.

Раніше Знай.ua повідомляв, екс-колега Коломойського Олександр Ткаченко подав декларацію на посаду голови КМДА.

Також Знай.ua писав, Дубинський зі "Слуги народу" дорікнув Зеленського.