Український президент Володимир Зеленський заявив, що в цілому нікому не вірить.

Таку заяву він зробив у четвер, 10 жовтня під час прес-марафону, який пройшов у Kyiv Food Market. Журналісти з різних видань задавали президенту питання, які цікавлять їх і громадськість.

Зеленський на прес-марафоні
Зеленський на прес-марафоні

Під час спілкування журналістки із Зеленським у кінці чергової групи, президент видав несподіване зізнання, яке шокувало країну. На питання, чи вірить він Путіну в тому, що той хоче встановлення миру на Донбасі, український лідер відповів:

"Я в цілому нікому не вірю". Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Володимир Зеленський на прес-марафоні
Володимир Зеленський на прес-марафоні

Нагадаємо, що Зеленському вдалося побити світовий рекорд під час прес-марафону. Подія почалося в 10:00. До Зеленського підсаджувалася група з 7-10 журналістів, у яких було півгодини, щоб поставити главі держави всі питання, що цікавлять їх. Для проведення заходу вибрали міської маркет їжі, тому журналістів годували піцою і бургерами.

Раніше Знай.ua повідомляв, Володимир Зеленський емоційно розповів про свій графік.

Також Знай.ua писав, Зеленський сказав, чого ще не робив на посту президента.