Тема розведення сил домокловим мечем висить над українцями вже не перший тиждень. Що відбуватиметься на тих ділянках фронту, де відійшли українські війська? Як житиме сіра зона і хто захистить мешканців сіл, від яких мають відійти українські захисники? І що відчувають і чим живуть люди на непідконтрольних територіях. Всі ці питання хвилюють українців, викликаючи запеклі суперечки. І саме вони стали темою нового випуску ток-шоу ″Право на владу″.

Ведуча Наталія Мосейчук в ході програми задала пряме і болюче запитання заступнику командира ″Української добровольчої армії″ Андрію Гергерту.

″Скажіть, будь ласка, а ви переконані, що люди, які живуть на тій території (непідконтрольній - ред.), хочуть, щоб ви їх звільнили?″.

Це питання викликало хвилю оплесків у присутніх, а Мосейчку зазначила, що давно його хотіла задати.

У відповідь ведучій доброволець заявив, що найвідважніші бійці — з Луганщини і Донеччини.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

″В моєму підрозділі, і в ″Азова″ - хлопців, які поруч стоять, одні з найбільш сміливих, з найбільш відданих бійців є бійці з Донеччини і Луганщини. Російськомовні... ″Це моя земля, єто мой дом, они у меня дома живут″(процитував їх Гергерт -ред). Я хочу звільнити цю територію для цих хлопців. Я хочу щоб вони були господарями на цій землі″, - відповів доброволець.

Нагадаємо, українці вимагають, щоб Зеленський переніс Офіс президента в Золоте.

Як повідомляв портал Знай.ua, тисячі добровольців висунули жорсткий ультиматум Зеленському

Також Знай.ua писав, розведення сил на Донбасі, а саме в Золотому має розпочатися 9 жовтня під керівництвом ЗСУ і ООС.