Нещодавно президент Білорусі Олександр Лукашенко здійснив візит в Україну, де й зустрівся з Володимиром Зеленським. Президенти відвідали Другий форум регіонів, який проходив у Житомирі.

Олександр Лукашенко надіслав до Києва лист подяки та запросив президента України до Мінська. Про це проінформувала прес-служба глави Білорусі.

Зустріч Лукашенка та Зеленського

Лукашенко подякував українському лідеру за теплий прийом білоруської делегації. Білоруський президент наголосив, що переговори відбулися на вищому рівні.

Зустріч двох президентів стала своєрідною демонстрацією солідарності країн в питаннях міжнародного порядку денного та двостороннього співробітництва.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Підсумки II Форуму регіонів України та Білорусі яскраво підтверджують необхідність подальшого розвитку прямого міжрегіонального діалогу", - сказав Лукашенко. Олександр Лукашенко

Нагадаємо, раніше білоруський президент Лукашенко захистив Зеленського від преси

Як повідомляв портал "Знай.ua", після приїзду Лукашенка Зеленський розговорився про Білорусь та Польщу

Також "Знай.ua" писав, що стали відомі витрати українського президента