Відомо, що президент України Володимир Зеленський володіє розкішним особняком у Форте-дей-Мармі (Італія), через якого розгорівся гучний скандал під час передвиборних перегонів. Зовсім нещодавно співробітник ЗМІ Осман Пашаєв на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розмістив фотографії будинку і повідав про місцевому колориті.

Слід підкреслити, що він не виявив у містечку "російського духу", про який ще навесні писали всі ЗМІ. Вони повідомляли, що сусідами Володимира Зеленського є російські олігархи - Абрамович, Дерипаска, Прохоров та інші.

"Лякали, що Форте-дей-Мармі - російсько-багате гетто. Приїхали. Жодного разу російської мови, ніяких російських вивісок. Спокійне містечко з приватних вілл", - розповів Пашаєв.

Також він повідомив, що в особняку, швидше за все, ніхто і не живе - віконниці зачинені, а під ворота хтось навіть підкинув пакунок зі сміттям.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До того ж, будова знаходиться не на березі моря, а десь на 3 або 4 лінії. А сам район зовсім не схожий на "ласий шматочок" для російських олігархів.

Нагадаємо, що на сайті глави держави був опублікований документ, в якому повідомляється, що з посади голови Кам'янсько-Дніпровської райдержадміністрації знімається Валерій Свєшніков.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський, відвідав з візитом заходи на честь Дня захисника України в Одесі і заявив, що про капітуляцію України не може бути й мови.

Також портал Знай.ua писав, що у Зеленського хочуть скасувати Єдиний соціальний внесок для всіх працевлаштованих людей віком до 27 років.