1. Ім'я

Тіффані Аріана Трамп - спільна дочка президента США Дональда Трампа та актриси Мейплз. У Шлюбі пара прожила 6 років. Тіффані її назвали на честь однієї з найбільш популярних ювелірних компаній - Tiffany & Со.

2. Модельний показ

Так, після закінчення Пенсільванського університету, дівчина твердо вирішила взяти участь в модному показі в Нью-Йорку. Це була Тиждень моди і на його подіумі Тіффані з'явилася в темно-фіолетовому костюмі від дизайнера Ендрю Уоррена.

3. Стосунки з батьком і сестрою

Після того, як батьки Тіффані розлучилися, дівчина залишилася жити в Каліфорнії, з-за чого свого батька вона бачила рідко. Тісніше зблизилися з Дональдом Тіффані тоді, коли він балотувався на пост президента. Вона досить активно агітувала за свого батька.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Він завжди допомагав мені ставати краще", - заявила дівчина на з'їзді Республіканської партії.

До того ж, взаємини іменинниці з сестрою Іванкою Трамп значно тепліше. Дівчата були разом на десятках публічних виходів, часто поширюють для своїх прихильників спільні знімки, а також діляться цінними порадами.

4. Перший мільйон у Instagram

Тіффані Трамп веде активну діяльність в мережі. На сьогоднішній день за профілем дівчата в соціальній мережі Instagram слід більше 1 млн користувачів. Секретом такого успіху, швидше за все, є прізвище. Одні із самих нових знімків, опубліковані в профілі - з нинішнім обранцем дівчини Майклом Булосом.

5. Коханий-мільярдер

Про її коханого офіційно заговорила в кінці 2018 року, опублікувавши в мережі спільні фото. Ним виявився нігерійський мільярдер Майкл Булос. Також він є спадкоємцем конгломерату з торгівлі обладнанням і будівельною технікою Boulos Enterprises. Навіть не дивлячись на спроможність їхніх сімей, пару все ж звели щирі почуття.

Нагадаємо, що президент США Дональд Трамп заявив, що країна має потужне озброєння, про який мало хто знає.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент США Дональд Трамп 11 жовтня оголосив про відставку в.о. міністра внутрішньої безпеки США Кевін Макалинан.

Також портал Знай.ua писав, що Тамп відреагував на коментарі Зеленського під час прес-марафону 10 жовтня щодо їх загальної розмови, стенограма якого була опублікована.