У мережі з'явився цікавий знімок президента України Володимира Зеленського. На ньому він зображений з густою бородою та трохи довшим волоссям, ніж зараз.

Відповідне фото опублікував на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebook журналіст Сергій Іванов.

"Президент Зеленський після закінчення прес-марафону", - жартома підписав світлину журналіст.

Знімок, ймовірно, зроблено ще під час акторської кар'єри Володимира Зеленського, адже він активно знімався у фільмах та створював їх. Українці взялися активно коментувати допис.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, що Володимир Зеленський дав найдовшу в історії прес-конференцію президента, яка увійшла до Книги рекордів Гіннеса. Так, у четвер, 10 жовтня, глава держави близько 14 годин відповідав на запитання різних груп журналістів. Кожні пів години групи мінялися. Незвичне обране і місце для проведення заходу – нещодавно відкритий "ринок" їжі Kyiv Food Market.

Найбільше представників ЗМІ цікавили питання про мир на Донбасі, посадки корупціонерів та скандал довкола розмови Зеленського з президентом США Дональдом Трампом.

Нагадаємо, глава Офісу президента Богдан повернувся до списків партії Порошенка: відсудив своє місце.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський після прес-марафону попередив Зеленського: "Більше цього робити не потрібно", відео.

Також портал Знай.uа писав, що журналіст показав маєток Зеленського в Італії: сміття під воротами і жодних росіян, фото.