Валерія Гонтарєва є фігурантом у кримінальній справі за фактом зловживання службным становищем, її неодноразово безрезультатно запрошував на допити ДБР, і в даний момент Гонтарєва знаходиться в Лондоні.

Валерія Гонтарєва

Гонтарєва, ексголова НБУ, раніше була співвласницею банку "Авангард" і групи ICU, під контролем якої знаходився банк. Як повідомляє портал dubinsky.pro, з банку практично повністю зникли депозити фізичних осіб.

На 1 січня 2019 року за банком числилось 90 млн гривень депозитів, 1 жовтня 2019 року - 4 млн гривень. Кількість депозитів у банку скоротилося на 95,5%. А сума відшкодування вкладникам ФГВФО зросла з 2,1 млн до 2,4 млн гривень.

Валерія Гонтарєва

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Швидше за все, це є показником того, що банк готується до ліквідації.

В даний момент Пасенюк і Костянтин Стеценко є основними акціонерами банку "Авангард".

Нагадаємо, раніше Дубинський розкрив підлу схему МВФ, перешкоджають розслідуванню: "З подачі "шесітрки" Гонтарєвої".

Також Знай.uа писав, що юрист Семен Ханін розповів деталі справи Гонтарєвої: "Фільм закінчився і ми знову біля розбитого корита".

Ще Портал Знай.uа повідомляв про пожежу у Гонтарєвої: копи перевірять сотні дзвінків в радіусі маєтку.