Експрезидент, а нині нардеп і лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко відвідав у лікарні Лондона сканальную екс-главу НБУ Валерію Гонтарєву. Порошенко приїхав разом з дружиною Мариною і подарував Гонтарєвій футболку з її зображенням. Відповідний пост з'явився на його сторінці в Facebook.

П'ятий президент України заявив, що вважає Гонтареву "сильною особистістю", яка не зламалася коли треба було "захистити кошти десятків мільйонів вкладників ПриватБанку".

"Не зламається і тепер, коли опонети, переслідуючи її, не цураються бандитських прийомів. І самі стають бандитами. Валерія не просто тримається. Вона бореться за Україну", - написав він.

Валерія не лише сильний менеджер, але й сильна особистість. Коли треба було наражатися на небезпеку, щоб захистити ...

Geplaatst door Петро Порошенко op Zaterdag 28 september 2019

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як відомо, наприкінці серпня поточного року Гонтарєва потрапила в аварію в Лондоні - її збив автомобіль. Екс-главу Нацбанку госпіталізували з переломом стопи. Крім того, 5 вересня в Києві згорів автомобіль, який належить її невістці. 17 вересня підпалили будинок Гонтарєвої під Києвом.

Гонтарєва фігурує у кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем, але на допити в ГБР відмовляється приходити.

Валерія Гонтарєва
Валерія Гонтарєва

Нагадаємо, Гонтарєва розповіла про "найгірший день у житті".

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський не залишив шансу Порошенку і повідав про вибори мера Києва.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський і Порошенко засвітилися у передвиборчому ролику Трампа.