Жахливе горе сталося у родині колишнього народного депутата і української письменниці Марії Матіос. Так, жінка втратила сина Олександра. Відповідний допис вона опублікувала на власній Facebook-сторінці.

Ось, як підписала Матіос фотографію із власного сина:

"24.11.1983 - 10.10.2019. Прости мені, єдиний Син ... може, замість тебе там повинна була бути я .... і поки всіх і все розсудить Бог, допоможи мені, Синку, сушити сльози за Тобою ... ".

Наразі, що стало причиною страшного горя, не вказано. Зауважимо, що користувачів така новина шокувала і вони тут же почали підтримувати сім'ю, висловлюючи своє співчуття. Відзначимо, тільки за кілька годин під дописом зібралося понад триста коментарів людей, які намагаються підтримати письменницю.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, що з-за надзвичайно великої кількості ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Як повідомляв портал Знай.ua, у зв'язку з Днем захисника України і Покрови "Укрзалізниця" вирішила трохи змінити розклад, і пустила 14 додаткових поїздів по всій країні.

Також Знай.ua писав, під Одесою спалили елітну яхту скандального депутата.