Публічна перепалка Уляни Супрун та Олексія Гончарука відбулася у мережі на очах мільйонів українців. В результаті суперечки, український прем’єр-міністр звинуватив Супрун у брехні.

12 жовтня, колишня в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун на своїй сторінці у Facebook виклала допис зі звинуваченнями в сторону Олексія Гончарука в "легітимізації рейдерського захоплення" Міністерства охорони здоров’я.

Допис Уляни Супрун

"Вашими руками сьогодні легітимізували рейдерське захоплення Міністерства охорони здоров’я України. Це те, чим запам’ятає ваш уряд уся пацієнтська спільнота та громадянське суспільство", – написала Супрун. Уляна Супрун

Супрун також звинуватила прем'єр-міністра у тому, що його дії розходяться з деклараціями. Окрім того колишня в.о. міністра охорони здоров’я закликала українського президента втрутитися та навести лад в МОЗ.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Уляна Супрун

У відповідь Олексій Гончарук заявив, що хоча він і підтримує багато ініціатив команди Супрун, проте "повернення корупції в МОЗ не буде", а слова Уляни Супрун назвав "відвертою брехнею".

Відповідь Олексія Гончарука

Політик пообіцяв провести чесний конкурс на посаду Держсекретаря МОЗ вже на наступному тижні.

"Сподіваюсь, ним стане людина, яка зможе подивитись на ситуацію неупереджено і зняти існуючий публічний конфлікт. Заява про "згортання трансформації системи" – це відверта брехня", – прокоментував Гончарук. Олексій Гончарук

Олексій Гончарук

Окрім того прем’єр-міністр пообіцяв вивчити ситуацію і дати оцінку з приводу поведінки окремих нових людей, які прийшли в МОЗ.

Нагадаємо, раніше Супрун показала фото з Америки

Як повідомляв портал "Знай.ua", Супрун не змогла пройти повз неоднозначного відео з Ківою у Раді

Також "Знай.ua" писав, що Супрун звернулася до суду