Володимир Зеленський зробив масу призначень на ключові посади в державі. Судячи з призначень президента стає зрозуміло, що все далі кудись діваються "нові особи", і все ближче на горизонті з'являються старі "друзі". Банкова все частіше вдається до допомоги до люстрированных і всіх тих, хто добре знайомий з тими потоками, з якими, нібито нової влади належить боротися. Про це в ефірі одного з каналів розповів відомий український бізнесмен, а з нещодавнього часу і політичний оглядач Андрій Пальчевський.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

За його словами, вже починається загострення, піднімається питання довіри, яка, як туфлі, зношується з кожним днем. Обіцяних гучних посадок не відбулося, не відбулися й інші обіцяні речі, як, наприклад, повне зняття недоторканності.

Андрій Пальчевський підкреслив, якщо Зеленський сьогодні програє публічну сферу, то вона опиниться під контролем і впливом інших політичних сил. Довіри до Зеленського більше не буде.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

У даній ситуації главі держави треба негайно переглянути свою політику, а саме – підготувати кілька важливих законопроектів, які винести на референдум, народ повинен відчути, що його думка важлива для президента, а не тільки тих, хто його оточує на Банковій.

Нагадаємо, Пальчевський застеріг Зеленського після прес-марафону: "Потрапила на мінне поле".

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський розповів, що Зеленський робить не так: "Розчаровуюся".

Знай.uа писав, Пальчевський нагадав про заплановане розведення військ: "Розводимся чи ні?".