Відомий український журналіст та політичний експерт Андрій Пальчевський застеріг президента України Володимира Зеленського про те, що кредит довіри українців до нього стрімко падає. Причиною цього, за словами експерта, є команда гаранта.

Про це повідомляє POLITEKA.

"Володимир Зеленський зробив масу призначень на ключові посади в державі. Судячи з призначень президента стає зрозуміло, що все далі кудись діваються "нові обличчя", і все ближче на горизонті з’являються старі "друзі". Банкова все частіше вдається до допомоги люструвати й всіх тих, хто добре знайомий з тими потоками, з якими, нібито нової влади належить боротися", – вважає Пальчевський.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

За його словами, вже починається загострення, піднімається питання довіри, яка, як туфлі, зношується з кожним днем. Обіцяних гучних посадок не відбулося, не відбулися й інші обіцяні речі, як, наприклад, повне зняття недоторканності.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У даній ситуації главі держави треба негайно переглянути свою політику, а саме – підготувати кілька важливих законопроектів, які винести на референдум, народ повинен відчути, що його думка важлива для президента, а не тільки тих, хто його оточує на Банковій.

"Схоже питання йому все ж поставили – запитали, скільки шампанського потрібно випити Богдану та іже з ним, щоб його звільнили. У мене те ж питання – скільки ще потрібно не зробити нічого, щоб ви зрозуміли, що ви помилилися з вибором людей?" - резюмував Пальчевський.

Нагадаємо, Пристайко розповів, чим насправді займається головний помічник Зеленського: "У критичні моменти...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський після прес-марафону попередив Зеленського: "Більше цього робити не потрібно", відео.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський терміново звернувся до українців напередодні Дня Захисника, відчуває недобре: "Ніколи цього не допущу".