Прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков зробив гучну заяву. Так, він заявив, що Росія відмовляться обговорювати повернення анексованого Криму для Україні, ані в "нормандському", ані в будь-яких інших форматах, пише "Інтерфакс".

Як зазначається, так відповів помічник Володимира Путіна Про на питання президента України Володимира Зеленського щодо намір винести кримське питання на обговорення на саміті в "нормандському форматі",

За словами Пєскова, питання про приналежність Криму "було закрито свого часу".

"Причини цього добре відомі, предтеча цього також добре усім відома, і будь-які інші обговорення в будь-яких форматах неможливі", — підкреслив прес-секретар глави Росії

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що Крим увійшов до складу РФ ще у 2014 році. Сталося це за результатами проведеного на півострові референдуму. Щоправда, Україна це не визнає і називає Крим своєю територією, яку окупувала Росія.

Нагадаємо, Зеленський стікав кров'ю, а Каменських врятувало мужнє плече Потапа: страхітливі таємниці життя публічних людей.

Як повідомляв портал Знай.uа, Трамп не на жарт розізлився, у США готують санкції проти Туреччини: "Просить, щоб ми цього не робили…".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський терміново звернувся до українців напередодні Дня Захисника, відчуває недобре: "Ніколи цього не допущу".