У новому українському шоу на телеканалі "1+1" "Життя відомих людей" телеведучі розповіли про екстримальні випадки із життя зірок, які трапилися на сцені та мало не коштували їм життя.

Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі "ЖВЛ".

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Які тільки казуси не траплялися за її 15-річну співочу кар'єру. Якось на концерті в Івано-Франківську, через нерівну підлогу на сцені, де було безліч тріщин, зірка не втрималася на ногах, упала і сильно пошкодила руку.

Іще одне падіння трапилося на концерті в Астані. Каменських тоді важко підвернула ногу. Потап не одразу помітив, що партнерка впала, та коли зрозумів, що сталося, до кінця пісні міцно тримав напарницю за руку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

ТНМК

ТНМК

Одного разу хлопці із гурту провалилися під сцену. Під час стрибка у Олега Михайлюти з-під ніг поїхала опора. Фоззі кинувся ратувати напарника, проте зробив іще гірше. Зрештою, Фагот звалився з двометрової висоти прямо на технічних робітників, які стояли під сценою. Диво, що всі залишилися живими.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Діставалося на концертах і, тепер вже, президенту України. Зеленський, за словами Кошового, упав зі сходів та попри кров на обличчі, продовжив виступ і продовжив дарувати публіці хороший настрій.

Якщо ви хочете дізнатися про критичні ситуації, з якими на сцені зіштовхнулися інші українські зірки, дивіться відео:

Нагадаємо, раніше Полякова не стримала сліз на "Х-факторі".

Як повідомляв портал "Знай.ua", головна героїня "Кріпосної" розповіла про жахіття на зйомках.

Також "Знай.ua" писав, що українська драма "Додому" боротиметься за "Оскар".