Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з виступу на першому дні масштабного українського музичного фестивалю Atlas Weekend, виконавши свій хіт "Это моя ночь". Так, артистка та її танцівниці приміряли дуже відверті прозорі вбрання, засвітивши розкішні фігури.

"@atlasweekend@m1ukraine #nkteam #nk #nkfamily#настякаменских", - лаконічно підписала Каменських. Фоловери не пройшли повз: "Ахахахах лол, що за прикид бдсм", "Все чудово. Але навіщо одягати цю сумку на талію. Візуально повнить Вас.", "Мені іноді здається, що вона косить під Бійонсі))", "Вбрання дуже дивні,прям дуже..виступ класний", "Хто дизайнер цих безглуздих вбрань????(((((((".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.