Генсек НАТО Йенс Столтенберг закликав країни-члени Альянсу активніше надавати допомогу Україні. Таку заяву він зробив під час виступу у Лондоні. Про це повідомляється у телеграм-каналі Шептун.

"Через кілька тижнів весь Північноатлантичний рада вирушить в Україну і висловить нашу рішучу політичну підтримку, і я також закликаю союзників по НАТО надавати ще більшу практичну підтримку Україні", - зазначив Столтенберг.

У доповіді детально розписано і проаналізовано українсько-російське питанння. А також особливо акцентується увага на реіормах, що втілюються наразі в Україні.

"Ми підтримуємо прагнення України до подальшої євроатлантичної інтеграції, включаючи членство. Ми вважаємо, що акцент повинен бути зроблений на реформи, на те, як модернізувати Україну... модернізація оборонних і силових інститутів - це також найкращий спосіб просування до членства", - додав Столтенберг.

Популярні новини зараз
Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Нагадаємо, в НАТО зробили гучну заяву щодо формули Штайнмаєра.

Як повідомляв портал Знай.ua, тисячі добровольців висунули жорсткий ультиматум Зеленському.

Також Знай.ua писав, що керівництво НАТО напередодні розведення сил на Донбасі приїде в Україну: "Кораблі увійдуть в...."