Михайло Шнайдер, популярний український блогер і юрист, розповів на своїй сторінці в Facebook, що глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв за 5 років на посаді отримав понад 800 мільйонів гривень.

Друзья, этот парень занимает пост главы "Нафтогаза" уже более пяти Лет. А теперь ВНИМАНИЕ. За всё это время, Андрюша...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 14 oktober 2019

"Цей хлопець обіймає посаду глави "Нафтогазу" вже більше п'яти років. За все це час, Андрійко отримав... більше 800 мільйонів гривень. Ви просто вдумайтесь в цю фантастичну цифру. Адже це кілька "Камазів" готівки", - написав юрист.

Шнайдер підрахував, що на ці гроші можна було б з легкістю:
- Обігріти більше двох мільйонів квартир.
- Нагодувати 30 мільйонів солдатів.
- Провести 20 тисяч операцій на серці.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Андрій Коболєв
Андрій Коболєв

"Але хіба тепло для багатьох українських сімей, нагодовані солдати і тисячі життєво важливих операцій, що мають для Андрійка якесь значення? Звичайно ж НІ. Цих хлопців такі "Дрібниці" зовсім не цікавлять", - додав Шнайдер.

За його словами, вони живуть у паралельній реальності абсолютної розкоші і повному достатку. Негаразди і проблеми простих українців їх зовсім не стосуються. Вони вважають себе "небожителями".

"Хоча я продовжую сподіватися, що наш новий президент, все-таки знайде в собі сили спустити цих хлопців з небес на землю. Адже далі так жити, вже просто НЕМОЖЛИВО", - підкреслив Шнайдер.

Коментатори зазначили під постом, що такі шалені доходи отримує неспроста, адже також комусь "відстьогує".

Нагадаємо, раніше Михайло Шнайдер розповів, що в одному з магазинів Люботина, Харківська область, небайдужі встановили "Полку добра".

Також Знай.uа писав, що Зеленський зізнався, що купує в елітному київському супермаркеті.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що ціни на картоплю в Дніпрі б'ють рекорди: скільки доведеться викласти за "другий хліб", - краще сядьте.