Український бізнесмен, телеведучий і політолог Андрій Пальчевський емоційно дав пораду президенту України Володимиру Зеленському. Відповідна заява прозвучала в ефірі програми "Епіцентр", передає Politeka.

"Володимир Зеленський обіцяв нам посадки, він обіцяв рівновіддаленість. Минуло шість місяців при владі. Рівновіддаленості немає. Посадок немає. Вони може бути і будуть але другорядни, так сказати, наших фахівцив, якщо можна так сказати. У Зеленського журналісти запитали. А як же демонополізація телебачення. Що відповів президент? "Поговорити з ними". Хочеться сказати, почекайте, ми вам вручили булаву. Не БОгдану, а вам, БогдАну, нашого гетьмана Зеленському вручили булаву. Які розмови з олігархами?", — обурився Пальчевський.

Телеведучий переконаний, що просто необхідно замінити деяких людей в оточенні президента.

"Вселити треба команді "зю"… По-перше президенту вселити, щоб він прибрав цю команду. Караул втомився, вони не справляються, цих хлопців треба міняти 100%. 100%, я вам відповідаю, н треба бути апологетом. Чому Богдан п'є Шампанське в Сен-Тропе в День Незалежності? Чому такий-то міністр говорить дурниці. І на наступний день боти від команди "Зе" починають писати: "Ви вирвали з контексту слова", зазначив Пальчевський.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Він чітко розповів, яким має бути принцип формування команди президента. Пальчевський переконаний, що в його команді обов'язково повинні бути люди і від правих, і від Тимошенко, і від центристів і не тільки.

"І він повинен їх вислуховувати", — підкреслив Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський підказав Зеленському, як не втратити довіру українців.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський відкрив очі киянам на промахи Кличко.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський не стримав емоцій, звертаючись до Зеленському.