З-поміж усіх законів, котрі на даний час винесли у Кабміні на порядок денний, дуже мало уваги приділяється вугільній галузі. Хоча саме у ній купа проблем, котрі потребують нагального вирішення.

На це під час засідання звернув увагу народний депутат Сергій Шахов зі 114 виборчого округу Луганської області.

Сергій Шахов
Сергій Шахов

"Сьогодні в українського народу відбувається дежавю. Всі дивляться камери, у залі - бардак. Шалені темпи закінчені. Подивіться у порядок денний: судова реформа, узурпація влади, земля...продаж стратегічних підприємств, зруйнування вугільної промисловості. Сьогодні звертаюся до кожного з вас - опозиції, коаліції, всіх мажоритарників, зверніть увагу на локомотив економіки нашої держави, вугільну галузь", - закликав Шахов.

народний депутат України, член партії "Наш Край"
Сергій Шахов

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Депутат нагадав: українські шахтарі вже 5 місяців поспіль покинуті напризволяще, не отримують зарплат, не мають жодних ресурсів, аби прогодувати свої родини, не кажучи вже про ефективну роботу.

Слід відзначити, що гірники вже неодноразово мітингували з цього приводу, Шахов був поруч із ними, тому в курсі, у якому стані вугільна галузь. Але поки що питання не зрушило з мертвої точки.

Нагадаємо, в Україні переглянуть прожитковий мінімум.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленського із першою леді урочисто привітали у Латвії.

Також Знай.ua писав, що Джуліані відмовився надати Конгресу документи щодо імпічменту Трампа.