У мережі з'явилася інформація про те, що українці хочуть дізнатися, як йдуть справи в Національному банку та ФГВФО. Відомо, що на сайті президента України з'явилася петиція щодо створення слідчої комісії, яка повинна зайнятися розслідуванням справ керівництва установ з 2014 по 2019 роки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубинського в Telegram-каналі Dubinsky.pro.

"Питання слідчої комісії з Нацбанку і Фонду гарантування - стало вже народною вимогою. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента. Вважаю, товариші, треба обов'язково підтримати.", - написав Олександр Дубинський.

Нагадаємо, Супрун згадала про Дубинском в оповіданні про геморої: "Менше читайте туалетні медіа".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа в Україні можуть запустити абсолютний перерахунок зарплат: у Зеленського анонсували скасування податку.

Знай.uа писав, заробіток на онкохворих: журналісти розкрили мільйонні оборудки губернатора Київщини.