Посол України в Німеччині Андрій Мельник повідомив, що Україна отримає від Німеччини кошти на медичне обладнання.

Міністерство оборони Німеччини виділить Україні 1,5 млн євро для придбання медобладнання. Андрій Мельник розмістив повідомлення про це на своїй сторінці у Twitter.

Допис Андрія Мельника

Український дипломат пояснив, що за ці кошти планують закупити мобільні рентген-апарати, цифрові хірургічні машини і ангіографи. Посол також підкреслив неправдивість звинувачень в сторону Німеччини щодо не надання підтримки Україні у військовій сфері.

"Nota bene для тих, хто вважає, що Німеччина нібито не допомагає Україні у військовій сфері: українське і німецьке міністерства оборони підписали угоду про виділення Берліном 1,5 млн евро для придбання медобладнання (мобільні рентген-апарати, цифрові хірургічні машини і ангіографи)", - написав посол. Андрій Мельник

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Андрій Мельник

Раніше український президент повідомив про розблокування військової допомоги Україні від США. Більше того, американці прийняли рішення збільшити фінансову допомогу на 140 мільйонів доларів.

Варто зауважити, що посол України в Німеччині Андрій Мельник 25 вересня 2019 року на запрошення Голови Комітету із питань ЄС Німецького Бундестагу Гунтера Кріхбаума виступив на засіданні Комітету.

Німеччина виділить Україні кошти

Зазначається, що запрошення іноземного представника на такого роду засідання є найвищим проявом довіри, підтримки та солідарності з Україною з боку німецьких партнерів.

Нагадаємо, раніше Рада ухвалила президентський законопроект про судову реформу

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховна Рада підтримала Закон про викривачів корупції

Також "Знай.ua" писав, що народних депутатів каратимуть за прогули