Користувачі мережі виявили на офіційній сторінці Офісу президента в соціальній мережі Facebook дуже грубу помилку. Нагадаємо, що днями український президент Володимир Зеленський перебував у Латвії з офіційним візитом.

Володимир Зеленський з офіційним візитом у Латвії

Так, в публікації на сторінці Офісу президента України в Facebook невідомі автори поста допустили феноменальну помилку, переплутавши Литву і Латвію.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В мережі користувачі миттєво звернули увагу на помилку і опублікували її скріншоти. Після чого в ОП вирішили вийти з ситуації найпростішим способом — вони оперативно видалили першу публікацію і зробили другу, в якій також допустили помилку, але вже не переплутали Латвію і Литву, а менш очевидну: замість "Латвійської Республіки" написали "Республіка Латвія". Щоправда, потім оперативно одужали.

Якщо звернути увагу на час першої публікації і наступних, то можна помітити різницю майже у півгодини, які потрібні для реакції: першу публікацію було зроблено до 22 годин і правку в ній було зроблено близько 21.59. Друга публікація вийшла о 22.35 і правки до неї було зроблено о 22.48.

Нагадаємо, Зеленського просять розслідувати діяльність Нацбанку: з'явилася петиція.

Як повідомляв Знай.uа у анексованому Криму прогримів потужний вибух: окупанти набрали води в рот, деталі з місця НП.

Знай.uа писав, депутатів покарають за прогули перевіреним методом: що світить за пропуск засідань в Раді.