Політолог і експерт з міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього Юрій Романенко проаналізував народного депутата від партії "Слуга народу" Данило Гетьманцев. Про це він розповів у своєму Telegram-каналі.

"Гетьманців - це прекрасний приклад ідіота, який керуючись благими намірами, як він їх бачить зі своєї вузької ніші, вистилає дорогу в пекло для всієї системи в цілому", - вважає Романенко.

Він зазначив, що такою є нова ініціатива по таксистам. Політолог висловив свою думку про те, що Гетьманців має намір порушити проти Зеленського всі базові групи, які підтримували його на виборах і тим самим позбавити його альтернатив, крім Коломойського.

Оскільки Зеленський ігнорує невдоволення, то, значить, він згоден з такою політикою. А раз він згоден, то це значить, що потрібно заряджати по самому Зеленському. Не Гетьманців винен, а Зеленський, який розв'язував руки Гетьманцевым", - зазначає він.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Романенко висловив припущення, що такими діями рейтинг Володимира Зеленського буде злитий в унітаз "разом з диджитализацией і невгамовними апетитами Коломойського".

Нагадаємо, Романенко запропонував Зеленському новий марафон на 12,5 годин.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський дав чітку відповідь щодо Донбасу.

Також Знай. ua писав, що Зеленський пішов на відчайдушний крок заради одеситів.