Генпрокурор Руслан Рябошапка підписав подання НАБУ і САП на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа Ярослава Дубневича.

Мається на увазі справа про заволодіння народним депутатом Дубневичем понад 93 мільйонами гривень, що належали Укрзалізниці. Про це повідомила служба Генпрокуратури України.

Генпрокурор Руслан Рябошапка

Повідомляється, що слідство зібрало достатньо доказів, які дають підстави підозрювати, що, будучи народним депутатом України восьмого скликання та, перебуваючи на посаді голови Комітету ВР з питань транспорту, Дубневич був обізнаним про фінансовий стан ПАТ "Укрзалізниця" та його потреби при проведенні державних закупівель.

"Докази свідчать про те, що вказана особа зі спільниками вивчила та проаналізувала попит і ціни на ринку стрілочних переводів та прийняла рішення заволодіти коштами Філії "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Укрзалізниця", - повідомляє Генеральна прокуратура. Генпрокуратура

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Ярослав Дубневич

Ярослав Дубневич понесе відповідальність за кримінальні правопорушення, передбачені ч. 5 ст. 191 КК України - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Нагадаємо, раніше показали зарплату Рябошапки

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дубинський показав, як Генпрокуратура підтримує рейдерів

Також "Знай.ua" писав, що Портнов звернувся до Рябошапки з претензіями