У відповідь на події, які розгорнулись навколо інформації щодо "формули Штайнмаєра", парламент створив спеціальну комісію з питань формування і реалізації державної політики щодо відновлення територіальної цілісності та забезпечення суверенітету України, таким чином виявивши свою позицію щодо цього питання.

Про це сказав голова Верховної Ради Дмитро Разумков в ефірі програми "Право на владу".

Спікер зазначив, що до ТСК увійшли представники всіх політичних фракцій та груп.

"Як і будь-яка тимчасова спеціальна комісія, передбачені ті питання, якими вона буде опікуватися. Ця ініціатива викликана тими подіями, які з'явилися після так званої інформації щодо "формули Штайнмаєра", парламент виказав свою позицію. Що принципово — до цієї Тимчасової спеціальної комісії увійшли представники всіх політичних фракцій та груп, які представлені в стінах Верховної Ради України. Це важливо, це правильно, і я впевнений, що вона досить ефективно зможе балансувати в медійному полі, інформаційному полі", - наголосив Разумков.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Спікер уточнив, що під медійним полем він має на увазі інформаційне поле, яке "збалансує інтереси суспільства і держави в цьому питанні".

Нагадаємо, Рада проголосувала за інноваційний законопроект - у парламенті запровадили електронний документооблік

Як повідомляв портал Знай.ua, Верховна Рада ухвалила президентський законопроект про судову реформу

Також Знай.ua писав, Разумков показав 50 днів роботи Верховної Ради в одному відео