Народний депутат, голова партії ″Голос″ Святослав Вакарчук заявив, що сьогодні Україні потрібні кіборги в зовнішній політиці.

Про це Святослав Вакарчук сказав в ефірі програми ″Право на владу.

Очільник партії ″Голос″ зазначив, що демонстрації проти формули Штайнмаєра — це перший дзвіночок і хороший урок для влади. Вони показують, що ураїнці не готові прогинатися під рукою Кремля, тому сьогоднішній владі потрібно розробити свій план, свою стратегію для здобуття миру на Донбасі.

Не можна вірити в те, що можливо домовитись з Путіним, заявив Вакарчук. І чим більше ми будемо прогинатися під агресора, тим більше він буде вбивати наших хлопців.

″Українцям сьогодні потрібно демонструвати єдність перед лицем ворога і мати власну стратегію в цій конкретній дуже складній справі″, - зазначив народний депутат.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Святослав Вакарчук нагадав битву за Донецький аеропорт в 2014 році та відважних ″кібргів″, які своїм героїзмом переломили наступ ворога.

″Тоді я сказав президенту Порошенку: подивіться що роблять ці хлопці — вони нестандартними кроками, своїми власними, створюють власну повістку дня″, - розповів Вакарчук.

Сьогодні Україна потребує таких кіборгів у зовнішній політиці, переконаний Святослав Вакарчук.

″Сьогодні я звертаюсь до нового президента: нам сьогодні потрібні кіборги в зовнішній політиці. Нам не потрібно слухати, що нам говорять інші, нам потрібно створити власну повістку дня яка полягає в тому, що мінські угоди, які виграли нам певний час, сьогодні не працюють, їх потрібно впевнено і урочисто поховати і починати з нуля новий план з новими реаліями на українських умовах, тому що цей мінський план, ці мінські угоди не приведуть ні до чого доброго. Дость ходити по колу. Потрібно мати мужність почати спочатку″, - заявив Вакарчук.

Нагадаємо, Вакарчук пройшовся по роботі Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Святослав Вакарчук звернувся до українців щодо ситуації, яка склалася навколо "формули Штайнмайєра"

Також Знай.ua писав, Вакарчук розкрив секрет своїх стосунків з Притулою