Популярний український ведучий Сергій Притула состоїть в політичній силі партії "Голос". Він проявляє інтерес до майбутніх виборів і навіть може претендувати на пост мера Києва.

Про це повідомляє лідер партії "Голос" та музикант Святослав Вакарчук в інтерв'ю Українській правді.

"Давайте ми дочекаємося взагалі-то, коли будуть вибори, а потім будемо говорити про тих людей, які йдуть чи не йдуть на них. Тому що це з серії — все питали, хто йде на президентські вибори, а потім сталося зовсім по-іншому" — політик відповів на питання, чи буде шоумен претендувати на крісло мера столиці.

Вакарчук зазначив, що у нього була розмова з Сергієм Притулою про вибори, проте до конкретних рішень вони не прийшли.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Будь-яке серйозне прийняття рішень — це енергія та емоції. І їх треба витрачати тоді, коли насправді в цьому є необхідність. Сьогодні ми витрачаємо всі свої зусилля на ті речі, що відбуваються зараз або які незалежно від виборів нам треба робити", — підкреслив нардеп.

У політичній силі Вакарчука Притула є членом ради. Він бере участь у засіданнях і щотижневих обговореннях на політичні, медичні та освітні питання.

Нагадаємо, Вакарчук розкрив секрет своїх відносин з алкоголем і Притулою.

Як повідомляв Знай. ua, Притула негайно звернувся до українців з несподіваним проханням.

Також Знай. ua писав, що Притула поскандалив з дружиною Лещенко Топольське, вся справа - в Євробаченні.