Український політик, колишній народний депутат від партії Петра Порошенка "БПП" та підприємець Ігор Кононенко прокоментував інформацію з приводу свого затримання.

Відповідний допис він розмістив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook, передає Хвиля.

Кононенко заявив, що у Бориспільському аеропорті Києва його ніхто не затримував й він вилетів до Туреччини. Політик відзначив, що зараз він перебуває у Стамбулі, звідки планує летіти до Китаю на тенісний турнір.

Ігор Кононенко
Ігор Кононенко

"Приземлився у Стамбулі та з подивом дізнався, що Сергій Лещенко заявив, що мені заборонено залишати Україну. Стосовно рівня інсайдів Лещенка у мене давно немає ілюзій, але вкотре засмутився, що ЗМІ зі швидкістю світу почали робити заяви з Лещенка новини", - йдеться у заяві Кононенка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Соратник Петра Порошенка додав, що не наймав Сергія Лещенка до себе прес-секретарем й планує відвідати тенісну подію у Китаї, про яку розповість згодом.

Зазначимо, що у четвер, 17 жовтня, увечері Сергій Лещенко у своєму Telegram-каналі повідомив, що Кононенко прибув в аеропорт "Бориспіль" із метою вилетіти за межі України, але з огляду на те, що його прізвище згадується в кримінальних провадженнях, його затримали для з'ясування його статусу і станом на 21:00 йому не давали дозволу на проходження держкордону.

Також у четвер, 17 жовтня, колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський спробував виїхати з країни, його затримали співробітники Національного антикорупційного бюро.

Нагадаємо, Олега Гладковського-Свинарчука затримано НАБУ, фото: хотів покинути Україну, - ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.uа, зарплату Рябошапки показали усій країні: скільки отримує щомісяця Генпрокурор.

Також портал Знай.uа писав, що з'ясувалося, куди Гладковський хотів втекти з України: несподіваний вибір.